неделя, 8 декември 2013 г.

Позитивно и с усмивка за плюсовете да си сам

Неделя сутрин е, от един месец се будя с дъщеря си до себе си, вместо с любимия мъж. Опитвахме се да останем приятели и се чувахме почти всеки ден, но преди 2 дни установих, че това само удължава агонията и си изключих скайпа, скрих профила му от стената си и изключих чата. Реших, че трябва да поема живота си наново.

Сега правя палачинки – любимо ми е в зимна сутрин. Спомням си колко хубаво беше това занимание на къщата ми в планината, но къщата я продадох миналата година. Важно е обаче да си пазим хубавите моменти, затова запазвам палачинките в неделя!

И така, в неделната сутрин имах време за равносметка, която направих с усмивка и с някои от изводите наистина се забавлявах. Ако сте в подобно положение, дано и вие се позабавлявате с това:

  • Ако не живеете с мъж, може да ядете когато и каквото си искате. За един месец отслабнах със 7 килограма, като просто се хранех когато съм гладна и ядях неща, които ми се ядат.
  • Може да си носите ноктите червени, а очите зелени, когато искате – какво като на него не му харесват така, ако на Вас Ви харесва и така се чувствате добре?
  • Е, когато сутрин гледате хиляди епизоди „Сексът и градът” може и да се замислите, че отсега нататък Ви предстои поредица от кофти секс, и за съжаление около спалнята Ви има трохи от кексчета, а не бурканчета масажно масло, но поне ще чувате комплименти за себе си всяка вечер, когато Ви предстои кофти секс. Ще има и цветя – няма да се налага сама да си купувате цветя за вкъщи. Може би ще има връзка и между букетите – дали ще Ви харесат букетите и дали ще Ви хареса секса след тях?
  • Къщата Ви е оправена или може да я оправите за 2 минути, защото само Вие сте разхвърляли из нея и знаете, че на пода в спалнята има макс. 1 чифт чорапи за пране. Гардеробът е под конец. Ако детето е разхвърляло, винаги може да му викнете и да го накарате да си прибере играчките – на любимия и няколко напомняния не помагаха, нали?
  • Последната бира в хладилника е за Вас, както и последната чаша вино!
  • Социалният Ви живот рязко се обогатява – излизате с компании на нови места, откривате очарованието да ходите в неделя на театър и после в задимени ъндърграунд дупки, имате време за дълги вечери с приятелки в претенциозни заведения, които той никога не е харесвал и да загледате някой мъж не е забранено.
  • Шопинг терапията е напълнила гардероба Ви с нови дрехи, с които може да се фръцкате на работни и вечерни срещи и да се чувствате страхотно. Може да сменяте прическата си всяка седмица и да ходите на разкошен масаж. Така рязко започвате да се радвате на хубавото себе си!
Добре де, това не оправя нещата, но междувременно може да си се зарадвате! Дано съм помогнала малко - погледнете на живота си отгоре и го харесайте, защото това е положението!


Няма коментари:

Публикуване на коментар